Новий glo™ Hyper Pro: чому він особливий

Новий glo™ Hyper Pro: чому він особливий

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотину, може зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність.

Бренд glo™ випустив новий девайс Hyper Pro, який отримав ряд крутих оновлень. Оновлення лінійки Hyper від glo™ — це пристрій, який поміщається у долоні та кишені, поєднує елегантний та функціональний дизайн, а також забезпечує новий досвід від glo™*.

Hyper Pro отримав ВААААУ оновлення!

Хайпер Про

 

Новий Hyper Pro від glo™ (Хайпер Про) отримав ергономічний дизайн та ряд нових багатофункціональних опцій: деякі забезпечують набагато краще задоволення від смаку*, інші — більш інтуїтивне та зручне користування девайсом. Розповідаємо детальніше:

  • екран EasyView™

екран easy view

 

Це перший пристрій з екраном від glo™. Він відображає всю важливу інформацію про моноблок: 

  • Рівень зарядки;  
  • Готовність розпочати сесію; 
  • Час до кінця сеансу; 
  • Перемикання режимів нагрівання; 
  • Попереджає про несправності.

Новий дисплей дозволяє завжди бути в курсі того, що відбувається з девайсом. А ще він ввічливий — каже hi! та bye! AMOLED-дисплей Hyper Pro — це вікно у твій пристрій glo™.

  • диск TasteSelect™  

диск taste select

 

Обирай між смаковими профілями за допомогою коліщатка TasteSelect™. Воно дозволяє легко перемикатися між режимами Standard (стандартний) або Boost (Буст). Початкове положення закриває камеру девайсу, щоб захистити від потрапляння бруду та пилу.

  • технологія HeatBoost™  

технологія heatboost

 

Ми покращили технологію нагрівання, щоб забезпечити більш насичений та глибокий смак*. Крім того, тепер у стандартному режимі сесії триватимуть на 30 секунд довше — до 4 хв. 30 с (у порівнянні з пристроями Hyper Air та Hyper X2).

Оновлений багатофункціональний дизайн

Нова модель Hyper Pro отримала зручний, елегантний та практичний дизайн. Моноблок створений, аби досягти ідеального балансу між формою та досвідом користування. Диск TasteSelect™ є чудовим прикладом цієї комбінації. Це  яскрава деталь, що привертає увагу та додає зручності.

Також завдяки новому дизайну Hyper Pro став максимально зручним та легким, його приємно тримати в руках або зберігати в кишені. Тепер його розміри — 96,5 х 36,4 х 21,2 мм, а вага — 87,5 г**. А для естетичного задоволення доступні чотири кольори:

кольори Hyper Pro

 

Така кольорова палітра представлена на початку продажів в Україні. Згодом з'явиться ще більше варіантів забарвлення.

Які ще зміни в новому Hyper Pro?

Девайс зберіг два режими нагрівання: Буст та Стандарт. Час нагрівання складатиме — до 15 секунд для Буст-сесії, та до 20 секунд для стандартної.

Нагадаємо, що з Hyper Pro можна використовувати лише стіки формату «Демі» (більш товсті) від брендів neo™ та KENT Sticks. Вони містять на 30% більше тютюну, порівняно зі стіками формату «Нано».

Крім того, час зарядки пристрою став швидшим: повний цикл триває до 100 хвилин***. Водночас залишилась незмінною кількість сесій, які можна зробити на одному заряді —  до 20 ****.

У коробці з пристроєм ти також знайдеш:

  • USB-C кабель для швидкої зарядки; 
  • щіточку для чищення; 
  • інструкцію користувача Hyper Pro.   

Зазначимо, що віднедавна glo™ перестав додавати у пакування адаптер живлення. Це зроблено задля зменшення кількості електронних та пластикових відходів у рамках виконання наших зобовʼязань щодо зменшення впливу на екологію.

Проте USB-C можна під'єднати до компʼютера або адаптера від інших пристроїв бренду. Повністю моноблок має зарядитися за 100 хвилин*** за допомогою рекомендованих адаптерів живлення (12,5 Вт (5В/2,5А або 9В/1,5А) і кабелю USB-C з підтримкою протоколу USB-PD.

Де купити новинку?   

Оновлений Hyper Pro вже доступний для купівлі у фірмових магазинах glo™ та на офіційному сайті. Тут можеш замовити Hyper Pro онлайн з безкоштовною доставкою. Наживо ознайомитися з новинкою можна в одній із glo™ студій. За допомогою інтерактивної мапи знайдеш найближчу точку.

Або купуй девайс в PWA-застосунку за спеціальною ціною. 

За реєстрацію нового девайсу ти отримаєш XP на рахунок o’go Club. Обмінюй накопичені XP на брендовані товари, мерч та сертифікати у ROZETKA, «Алло», «Єва», «Сільпо», MEGOGO. Зробити це можна в особистому кабінеті або через застосунок.

Встановлюй додаток Мій glo — там це все & більше.

* Цей продукт не є цілком безпечним і містить нікотин, речовину, що викликає залежність.  

** Наразі найлегша вага у лінійці пристроїв Hyper.  

*** Час заряджання залежить від ступеня розрядженості акумулятора, використання штекера, підключеного до електромережі, від терміну експлуатації і температури середовища зарядження акумулятора.  

**** За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача.